вторник, 3 януари 2012 г.

Реклама във вестник

Със всеки изминал ден бизнесът става все по-конкурентен, тъй като всеки се стреми към надмощие над своите конкуренти.Рекламата е един от най-добрите варианти, които биха дали предимство в тази вечна надпревара.
Въпреки, че интернет, телевизионната и рекламите по телевизията се очертават като най-популярните форми на реклама, не можем да пренебрегнем значението и полезността на вестника.Преди да пристъпите към този вид реклама обаче, обърнете внимание на някои от най-често срещаните грешки и се опитайте да не ги допускате.

Изберете най-популярния и нишов за вас вестник
Това е един от най-важните съвети за вестникарската реклама.При поставянето на рекламата трябва да сте наясно колко популярен е вестника.Колкото повече читатели, толквоа повече потенциални клиенти.




Добре формулирайте вашата реклама
Текстът на рекламата е много важен, тъй като това ще привлече хора към продуктите на вашата компания.Формулировката трябва да бъде проста и лесна за разбиране.

Уверете се, че рекламата изглежда добре
Външният вид на рекламата трябва да бъде привлекателна за читателите.Можете да се възползвате от цветна реклама със стилен надпис, за да получаване на по-голямо внимание.Разбира се цената при такава реклама ще е по-висока, но нали целта е привличането на клиенти?

Позициониране на обявата във вестника
Като цяло, реклама в първите няколко страници на вестника се смята за топ локацията на всеки един вестник.

0 коментара:

Публикуване на коментар

image

Блог за реклама

Добре дошли в нашия малък информационен блог за реклама.Тук ще намерите полезни статии и съвети за рекламирането на вашия интернет или офлайн бизнес.

image

Връзка с нас

При интерес към интернет рекламата и обучения на тема онлайн маркетинг, може да ни пипете на имейл адрес:

email: exzal (at) abv.bg.